Loader

PRO-DO-MIX® DISTRIBUTEUR IN BELGIË EN NEDERLAND

CGK Group bv


Verticale volumetrische roerwerken voor poeder in België en Nederland


Bent u op zoek naar volumetrische doseersystemen en verticale roerwerken in België en Nederland? PRO-DO-MIX® heeft CGK Group gekozen als haar exclusieve distributeur, omdat wij dezelfde technische vaardigheden en bedrijfswaarden delen. Door dichter bij onze internationale klanten te staan, kunnen wij een efficiënte en onmiddellijke service verzekeren. Het brede gamma PRO-DO-MIX® verticale roerwerken dat beschikbaar is bij CGK Group zal aan al uw behoeften voldoen!

Contacteer ons

Waar we ons bevinden: Westlaan 7, 8560 Gullegem, België

Contactpersoon: Stijn Dely – Business Unit/ Supply Chain Manager

E-mail: info@cgk-group.com

Website: https://www.cgk-group.com/chemicals

Waarom hebben wij gekozen voor CGK Group bv?


De samenwerking tussen PRO-DO-MIX® en CGK Group BV begon meer dan 10 jaar geleden. Wij kiezen onze distributeurs met zorg en aandacht. CGK Group is gevestigd in België en Nederland en is gespecialiseerd in kunststof opslagtanks. De succesvolle samenwerking met dit bedrijf heeft ertoe geleid dat wij tanks met verticale roerwerken kunnen produceren, waardoor wij 100% maatwerk kunnen leveren.

Tank met een PRO-DO-MIX® roerwerk


PRO-DO-MIX® en CGK Group bv hebben een innovatieve oplossing bedacht waarbij verticale roerwerken en tanks worden gecombineerd om aan verschillende eisen te voldoen. Het resultaat is een kunststof tank voorzien van een verticaal roerwerk.

PRO-DO-MIX® roerwerken gaan veel verder dan de standaard. Naast de duizenden verticale roerwerken in onze GreenLine en BlueLine, kunnen wij een breed scala aan op maat gemaakte configuraties aanbieden om te voldoen aan speciale toepassingen in diverse industrieën. Hetzelfde geldt voor CGK tanks, die ook aan elke behoefte kunnen worden aangepast.
Soms vragen klanten om een roerwerk waarvan het tankvolume en de afmetingen niet optimaal zijn voor het roeren. Als oplossing hebben wij deze twee producten gecombineerd tot een tank uitgerust met een PRO-DO-MIX® verticaal roerwerk, die kan worden toegepast in diverse industrieën, zoals:

  • Bereiding van chemicaliën: bij de bereiding van chemicaliën moet vaak worden gemengd, wat kan variëren afhankelijk van de bereidingsfase.
  • Flocculatie: dit proces is van cruciaal belang omdat vloeistoffen voorzichtig moeten worden geroerd (door middel van impellers) om te voorkomen dat er aantasting gebeurt door zwevende polyelektrolyt vlokken.
  • Afvalwaterbehandeling: wij hebben een breed gamma van roerwerken (GreenLine en BlueLine) ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van chemische installaties voor afvalwaterbehandeling, van flash mixing tot flocculatie, en van neutralisatie tot coagulatie.
  • Bereiding van kalkwater: dit proces komt zeer vaak voor in chemisch-fysische installaties. Dit proces bestaat uit de bereiding van kalkwater uit kalkpoeder in de menger

Als u in België en Nederland bent, koop dan gecertificeerde PRO-DO-MIX® producten van CGK Group bv!

Want more informations?


    Privacy Disclaimer *Read and understood

    Marketing activities *I consentI do not consent